Smartlog v3 » Lufferne » Så skal jeg have taget blodprøver
Opret egen blog | Næste blog »

Lufferne

lyst til livet

Så skal jeg have taget blodprøver

3. Jan 2007 12:20, lufferne

Jeg har lige talt med sekretæren, og jeg skulle hen og have taget blodprøve - de mente den var god nok, at jeg bare var lang tid om at danne det der hgc eller hvad det nu hedder.....

Ambulatorierne lukker selvfølgelig allerede kl. 11.30, så det kan ikke blive i dag, og i morgen har de kun åbent om eftermiddagen. IHHHHH så er det ikke engang sikkert jeg kan nå at få svar inden weekenden.

Nå men sekretæren mente bestemt at den var god nok, så jeg fik også lige tid til en scanning på onsdag kl. 12!!!! og så hørte man mig sige - jjaaaaammmmmeeeeeeeennnnn jeg er jo nok ikke gravid, og så vil jeg altså ikke have tid til en scanning - og hvem siger jeg i det hele taget er gravid - og hvad nu hvis jeg ikke er, osv osv.... Til sidst sagde hun, vi laver bare aftalen om hvis det skulle vise sig at du ikke er gravid!!

Ihhh kan næsten ikke klare vente tiden, må nok købe en 8-10 test med hjem i dag - og så håbe på at den bliver tydeligere med tiden.

GRRRRRRRRRRRRRR jeg vil vide besked, jeg vil være gravid!!!

Kommentarer

 1. Carina
  3. Jan 2007 12:51
  1

  Uhh hvor er det spændende, og jeg sidder endda bare ehr på sidelinien og følger med!

 2. mamma
  3. Jan 2007 12:55
  2

  puha... sikke en gyser!

 3. Julie
  3. Jan 2007 17:54
  3

  Ja, hvis det på nogen måde kan hjælpe dig, så er du ikke alene om at sidde på nåle nu. Krydser fortsat og sender gravid-vibes i din retning :-)

Arkiv