Smartlog v3 » Lufferne » Så fik jeg også snakket med lægen him self
Opret egen blog | Næste blog »

Lufferne

lyst til livet

Så fik jeg også snakket med lægen him self

3. Jan 2007 20:43, lufferne

Jeg tog til lægen for at hente min blodprøve seddel - tilfældigvis var der lige gået en patient så døren til hans kontor stod åbent og han kom ud for at sige tillykke.... jeg blev helt defus og fik sagt at jeg ikke rigtig trude tro på det fordi den ikke rigtig viste positiv - og jeg snakkede og snakkede løs. Tror godt han kunne fornemme at jeg var mega nervøs, så han tilbød at han da også lige kunne tage en urin test - den viste NEGATIV!!!! De ventede eller 15 min, fordi de tænkte at den måske med tiden ville blive postiv ..... men ak nej!! Nå men han har igen forklaring på hvorfor jeg så ikke har fået mens, og måske er jeg jo gravid, han synes i hvert tilfælde ikke at jeg skal have taget blodprøver i morgen aligevel - og som sagt så længe min mens ikke er dukket op her der håb!!!

Jeg mærker efter tegn med krop giver mig, jeg er ufatteligt træt, men måske er jeg altid det?!?!? Jeg har stadig lidt ømme bryster - men måske ikke helt så meget som først på ugen....

Tager en test igen i morgen tidlig - så håber jeg satme at den er positiv, og hvis ikke, så kan min mens altså lige så godt komme, for jeg holder det altså snart ikke ud længere.

Malene

Kommentarer

 1. kriss
  3. Jan 2007 21:06
  1

  Ben there done that - det er simpelthen bare UDLIDELIGT. Har "lært" mig selv først at teste på dag 31 - har læst et eller andet sted at risikoen for en falsk positiv test er forsvindende lille der - en evt biokemiskgraviditet vil være gået til dér.

  Krydser for at den er der alligevel, selvom det virker nedslående lige nu

 2. Malene
  3. Jan 2007 21:27
  2

  Hej Kriss
  Nøøøøj kan du holde det med dag 31??? Jeg har testet siden en uge efter insimationen - spild - I know!!!

 3. kriss
  3. Jan 2007 21:31
  3

  For mange skuffelser:(, det er svært, men jeg er stædig - har prøvet lidt for mange gange at få en svag positiv - og så mens på dag 31/32

 4. Malene
  3. Jan 2007 21:42
  4

  Hej Kriss

  Også efter behandling? Kender ikke din forhistorie helt...

 5. Snartgravid
  4. Jan 2007 08:39
  5

  Hej Malene.
  Jeg krydser fingre og venter spændt på at høre resultatet!

Arkiv