Smartlog v3 » Lufferne » Så er jeg begyndt at bløde
Opret egen blog | Næste blog »

Lufferne

lyst til livet

Så er jeg begyndt at bløde

9. Jan 2007 10:44, lufferne

Så er jeg begyndt at bløde, jeg nærmest styrtbløder.

Jeg har fået taget endnu en blodprøve i dag, så man kan tjekke at HCG'en er helt ude af kroppen, men det er den vel når jeg bløder?!? Stod fandme i kø i næsten en fucking time..... nå humøret er vist ikke for højt.

Jeg har ondt i brystet, har haft det on/off siden i sommers, altså sådan inden i, ala hjertet. Fik taget hjerte kardiogram for efterhånden en del måneder siden, og har fået lavet en kikkert undersøgelse af spiserøret, den viste lidt spiserørsbrok, men ikke noget der burde påvirke mig helt vildt når jeg bare tog min mavesyre medicin.

Nå men alt om alt er jeg, har stadig ondt, det stikker og trykker i brystet, måske mest i venstre side ved hjertet, men nogen gange er det også i højre... men jeg bliver sku mega nervøs når det er i venstre, sådan som det er i dag.

Nå men har nu fået en henvisning til at få scannet mine lever og galdeveje, har fået fjernet galdeblæren, så det kan ikke være den der driller - men kan man ikke undersøge hjertet nærmere?? Altså sådan et kardiogram på 10 sekunder, det kan da ikke sige om der er noget i vejen?

Nå men hvis det bliver ved så slemt her, må jeg altså gå til lægen i morgen.

Malene

Arkiv