Smartlog v3 » Lufferne » nakkefoldscanningen
Opret egen blog | Næste blog »

Lufferne

lyst til livet

nakkefoldscanningen

21. May 2007 11:44, lufferne

Det har været en stresset tid, var til den berømte nakkefoldscanning torsag den 12. April - vi havde glædet os meget til at se spunk igen - og selvfølgelig var jeg nervøs men jeg troede samtidig at alt var vel!!

Vi blev scannet nakkefolden blev målt til lidt forskelligt, men det så helt fint ud - desværre var mine blodprøver ikke blevet færdige, så jeg kunne ikke få et svar på nakkefoldscanningen, men hun forsikrede mig om at alt var ok!! Om fredagen ringede jeg til hospitalet og fik så afvide at jeg havde fået et ods på nakkefolden på 1-260 for mongolisme og 150 for de 2 andre kromosonfejl - de ville foreslå en modrekageprøve. Vi fik tid til Mandag kl. 12!

Weekenden gik med meget snak og selvfølgelig var vi enormt kede af det - jeg undersøgte stolpe op og ned på nettet og vi snakkede med gud og hver mand.

Mandag dukkede vi op på hopitalet og meldelte dem at vi genre ville tale med lægen og vi ikke var sikre på hvad vi ville.

Vi fik en rigtig god snak med lægen om modrekageprøve/forstervands prøve, sandsynlighed for at abotere, om mine homoner kunne have påvirket blodprøverne, osv. osv. Alt om alt blev at vi ikke ville have taget yderligere prøver - vi var enige om at chancen for at miste et raskt barn var for stort til at vi turde! Vi blev så tilbudt en ekstra hjerte scanning tirsdag d. 24'ende.

 Vi dukkede op kl. 10 til den ekstra hjertescanning og var mega nervøse, vi blev scannet af overlægen fra hjerteafdelingen og overlægen fra ultralydsafdelingen. De snakkede knap nok til os, de var super koncentrede, men det de kunne se indtil da så helt fint ud. De kunne dog ikke se om hjertet var helt fri for hjertefejl så vi blev tilbudt endnu en scanning - men det kunne vi forstå at det altid foregik sådan. Den næste scanning ligger den 5. juni hvor jeg er 21+2.

Arkiv

Relaterede