Smartlog v3 » Lufferne » depri
Opret egen blog | Næste blog »

Lufferne

lyst til livet

depri

10. Jan 2007 10:29, lufferne

Jeg er godt nok deprimeret... ringede faktisk tudende til min læge i morges - jeg har det a helvedes til, jeg føler stadig en trykken for brystet, jeg er enormt ked, jeg føler mig ved siden af mig selv, jeg mega fryser, jeg er halv svimmel - alt i alt rigtig ØV!!!

Min egen læge mente jeg skulle en tur forbi hospitalet når jeg var ved at abotere fordi at blødningen kunne være så stærk at jeg kom til at mangle blod. Nå men prøver lige at tage en snak med min speciallæge om det, jeg skal der ud kl. 12.

Jeg overvejer at tage ud og rejse her den 22. januar. Min mor og far og søster vil gerne med.... kunne være dejligt hyggeligt og afslappende. Det eneste problem er at jeg ikke rigtigt kan få fri.... desværre!! Har ringet til min chef her til morgen og klaget min nød, fortalt hvor skidt jeg rent faktisk har det - og at min læge rent faktisk havde foreslået en sygemelding - men at jeg gerne ville prøve at se om jeg kunne klare det med en ferie.

Jeg bliver 30 i morgen - SIKKE en fødselsdag - hold kæft hvor jeg ikke gider.... føler mig nærmest som fyrre fed og færdig.....

Nå det depri indlæg fra mig - håber humøret er lidt højere i morgen.

Kommentarer

 1. Mille
  10. Jan 2007 10:48
  1

  Du skulle vel aldrig have blodmangel allerede? Altså inden din biokemiske graviditet sluttede, for det er vel i bund og grund det, der er "galt". At ægget er befrugtet, men ikke har fortsat udviklingen:-(
  Det er ok, at være depri. Det er ok, at være sur og gal, at græde og skælde ud.
  Kram

 2. Carina
  10. Jan 2007 12:42
  2

  Det er forståeligt at du har det sådan. Er din arbejdsgiver ikke forstående så må du jo få den sygemelding, ferien kunne jo så være din rekreation.
  Mange tanker
  Carina

Arkiv